Картопля Travellunch з яловичиною 125 г 1 порція

Картопля Travellunch з яловичиною 125 г 1 порція

0 відгуків Код: 15069
446
Виробники
Наявність в магазинах
  • Київ Хоткевича
  • Київ Міхновського
  • Львів
  • Одеса
  • Дніпро
  • Під замовлення
від 26 / міс
ПриватБанк
платежів: 6 - 2
А-Банк
платежів: 8 - 2
OTP Банк
платежів: 6 - 3
ПриватБанк
платежів: 25 - 2
Доставка
  • Відділення "Нової Пошти" Згідно з тарифами перевізника
  • Адресна доставка по Україні Згідно з тарифами перевізника
  • Відділення "Укрпошти" Згідно з тарифами перевізника

Оплата

Готівкою, банківською картою, в кредит / розстрочку, за безготівковим розрахунком. Детальніше про оплату

  • Готівкою
  • Безготівковий розрахунок

  • Офіційний дилер

Travellunch ще раз дивує вибором високоякісних інгредієнтів і технологічним прогресом виробничого процесу. "Гарячий горщик з картоплею і яловичиною" з додаванням овочів і ароматичних трав не тільки задовольнить ваші смакові рецептори, але і завдяки відповідній кількості калорій підготує ваше тіло до нових подвигів під відкритим небом. Сублімовані страви Travellunch використовуються у всьому світі альпіністами і мандрівниками, для яких легкість і швидкість приготування гарячої їжі - незаперечний пріоритет і спосіб вижити. Ці страви легкі і з легкістю впишуться навіть в набитий по самі вінця експедиційний рюкзак.

Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 450 мл (на 125 г) або 900 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.

Склад: 45% картоплі, 10% яловичини, сухе знежирене молоко, овочі в різних пропорціях (морква, сушені помідори, цибуля-порей, зелений горошок), смажена цибуля 5,5% (76% цибулі, пальмова олія, пшеничне борошно), масло вершкове  порошкове, гриби, сіль, лактоза, сироватковий білок, зелень, зелений перець, спеції, екстракти прянощів.

Алергени: глютен, молоко. Може містити сліди селери.

Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
 
Особливості:
  • легко приготувати
  • не вимагає кулінарії
  • упаковка також є казанком
  • універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
  • щільна упаковка
  • двосторонні виїмки для полегшення відкриття
  • без консервантів
  • великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
  • багато вегетаріанських страв
  • збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
  • тривалий термін зберігання
  • страви не потрібно зберігати в холодильнику
 
Характеристики:
  • Вага нетто: 125 г
  • Необхідна кількість води: 450 мл
  • Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 436 ккал / 1825 кДж 
  • Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3,5 г; протеїн - 16 г; вуглеводи - 42 г, з яких цукор - 11 г; жир - 20 г, з яких насичений жир - 12 г

Характеристики Картопля Travellunch з яловичиною 125 г 1 порція

Тип їжі
Сублімовані страви
Варіанти харчування
Страви з м`ясом
Вміст м`яса
Яловичина
Вага
125 г
Цікавить додаткова інформація? Для того, щоб задати питання необхідно авторизуватися

Питання Картопля Travellunch з яловичиною 125 г 1 порція

Залишіть свій відгук про цей товар Для того, щоб залишити відгук необхідно авторизуватися

Відгуки Картопля Travellunch з яловичиною 125 г 1 порція